Cronique Sport S.L.
Cronique Sport S.L.

QUÈ FEM? / ¿QUÉ HACEMOS?

A Cronihertz ens hem especialitzat en el camp de l'electrocontaminació, tant de baixa com d'alta freqüència, que afecta la majoria de les persones quan són a casa o a la feina. Apliquem les solucions més adequades en cada cas, donant consells o bé instal·lant els productes necessaris. També venem aquests productes.
Després dels cursos d'especialització en aquesta matèria rebuts, de la formació que ja teníem i de la nostra experiència, seguim un protocol de treball que ens ha donat molt bon resultat:
  • Atenem els clients i els donem una informació general.
  • Si el client vol verificar l'estat del seu habitatge o lloc de treball, preparem un pressupost de l'estudi.
  • Si el pressupost de l'estudi és acceptat, duem a terme les mesures detallades de cada zona de l'habitatge tant pel que fa a la baixa com a l'alta freqüència i entreguem al client l'estudi amb els resultats obtinguts.
  • Si el client vol solucionar les anomalies detectades en l'estudi, en cas que se n'hagin detectat, elaborem un segon pressupost amb les solucions més adequades.
  • Si s'accepta el segon pressupost, instal·lem els elements convinguts i apliquem els productes pertinents per obtenir el millor resultat. Un cop acabada la feina, verifiquem els resultats i entreguem l'estudi final al client.
En Cronihertz nos hemos especializado en el campo de la electrocontaminación, tanto de alta como de baja frecuencia, que afecta a la mayoría de las personas cuando están en su vivienda o en el trabajo. Aplicamos las soluciones más adecuadas en cada caso, aconsejando o bien instalando los productos necesarios. També realizamos la venta de estos productos.

Después de los cursos de especialización en esta materia recibidos, de la formación con la que ya contábamos y de nuestra experiencia, seguimos un protocolo de trabajo que nos ha dado muy buen resultado:
  • Atender al cliente y darle una información general.
  • Si el cliente quiere verificar el estado de su vivienda o lugar de trabajo, elaborar un presupuesto del estudio.
  • Si se acepta el presupuesto del estudio, realizar las mediciones detalladas de cada zona de la vivienda midiendo tanto la alta como la baja frecuencia y hacer entrega del estudio con los resultados obtenidos.
  • Si se quieren solucionar las anomalías detectadas en el anterior estudio, en caso de que existan, realizar un segundo presupuesto de las soluciones más adecuadas.
  • Si se acepta el segundo presupuesto, llevar a cabo la aplicación de productos e instalación de los elementos pertinentes para obtener los mejores resultados. Al acabar los trabajos, verificar los resultados y entregar el estudio final al cliente.

Contacto

Cronique Sport S.L.
Joaquim Blume 1-3
08440 Cardedeu

 

Correo electrónico: cronique@cronique.com


También puede llamarnos al teléfono: +34 938461741 +34 938461741 o bien utilizar nuestro formulario de contacto.

Nuestra oferta

¿Desea conocer mejor nuestra oferta? En nuestra sección de productos y servicios obtendrá información detallada.

Cronique Sport S.L. en redes sociales :